Ποιός είναι ο βρωμερός ποντικός;


Εγεννήθη (δυστυχώς). Ζει ανάμεσά σας και μολύνει με την παρουσία του τα χρηστά σας ήθη. Αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο με λίαν καλώς, από το δημοτικό με άριστα και έπαινο, απο το γυμνάσιο με το ζόρι, από το Λύκειο με βύσμα και από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με τη συμβολή της CIA, της DIA της ΘΕΙΑ και της κνίτισσας γκόμενας που ήταν μακρινή συγγενής του καθηγητή που τον είχε πάρει από πολύ κακό μάτι , λόγω των βρώμικων ποδιών του.
Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Αποκόλληση Βρώμας Εις το Διάκενο Των Δακτύλων (ΑΒΕΔΔ) και συνέγραψε πάμπολλα βιβλία τα οποία πολεμήθηκαν από το εκδοτικό κατεστημένο και ουδέποτε εξεδόθησαν με τη γελοία δικαιολογία ότι δεν έλεγαν απολύτως τίποτα. Τότε έπαψε να προσπαθεί να γίνει συγγραφέας και κατάλαβε ότι το μέλλον του ήταν στην ποντικότρυπα.
Στις 9 Απρίλη του 2007 ανακάλυψε την μπλογκόσφαιρα. Αυτοί που του την έδειξαν ζουν πλεον με τύψεις και οδυρμούς, αλλά είναι πια αργά για δάκρυα.
Εκει ζει και διάγει βίον ευγενούς, και ενίοτε ξεπορτίζει για να σας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ομάδες ειδικών δυνάμεων τον αναζητούν με το ποντικοφάρμακο ανα χείρας. Επειδή όμως αποτελούνται από μπάτσους και το συνολικό ΙQ τους μετα βίας ξεπερνά τον πρώτο ακέραιο αριθμό (και οι 500 μαζί) ο λιγδιάρης ποντικός παραμένει ασύλληπτος.

Προσεχώς οι νέες του περιπέτειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: