Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Απορίες ηλιθιου όντος

Εγω εξακολουθώ να έχω απορίες εν όψει του παλουκιού που θα εισέλθει στον πρωκτό μας εντός ολίγου. 

Κατ' αρχην αυτοί που ακολουθούν ως αρχηγό πορείας την Παπατρίχα, για ποιον ακριβώς λόγο διαδηλώνουν; Για το δικαίωμα της Αλέκας σε μεγαλύτερη βουλευτική σύνταξη; Για να γίνει κληρονομικό το βουλευτιλίκι; Αφού έτσι κι αλλιώς είναι. Τη μια να μουτζώνεις τη βουλή και τους βουλευτές, και την ίδια ώρα να τρέχεις πίσω από την ακούρευτη μ...τριχα της Παπατρίχα. Μεγαλείο. Μεγάλη ξενέρα. Να την "λες" στους πολιτικούς με πρώτο στην πορεία έναν πολιτικό που σε σούρνει ήδη απο τη μύτη. Εμετίλα. Χαίρετε. Ζμπουτζαμ αν το βλεπετε αλλιώς. Κι εγώ αλλιώς το βλέπω.

Τελικά μπορεί να μην υπάρχει PLAN B μήπως όμως ξέρετε καμία άλλη στάση γιατί τόσα χρόνια στα τέσσερα έχω πιαστεί; Ετσι κι αλλιώς του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει αλλά το γαμήσι το έχει συνηθίσει και του αρέσει.

Πάγκαλε ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι; Ενταξει εισαι απο τα τυπακια που καθόταν "εξω" απο το Πολυτεχνείο , εσύ και οι κολλητοί σου, αλλά έλεος, δεν αντέχω άλλο. Οσο χοντρός και να είσαι ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ μπορεις να κουβαλήσεις;

Τελευταία απορία. Θα εκλεγούν όλοι οι τωρινοί βουλευτες στις επόμενες εκλογές και με μεγαλύτερα (ως συνήθως) νούμερα ψήφων ή θα αλλάξουν 2-3; Ποντάρω στο Α. Το έχει στησει ο Μπεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: