Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Πιάσαμε το τζόκερ πατριώτες!

Μου είπε λεει καποιος σήμερα οτι ο GAP έχει γεννέθλια τη μέρα που εορτάζεται ο όσιος Μνημόνιος. Δεν το έψαξα ιδιαίτερα, δεν χρειαζεται. Πρόκειται για καταφανές σφάλμα, ψέμα , οπως το πάρει ο καθένας. Είναι ξεκάθαρο ότι μαζί με το σύνολο των Ελλήνων πολιτικών και ο Γιωργάκης γιορτάζει του Αη Μαλάκα ανήμερα.Κάποιες φορές και του Άη Γαμήσου , με μεγάλες πανύγηρεις και φιέστες.

Είναι δεδομένο ότι το καβλί θα το φάμε είτε με αγανάκτηση είτε χωρίς. Χωρίς μπουρλότο και φωτιά δε γίνονται επαναστάσεις, μόνο πικνίκ και σχολικές εκδρομές. Αν και ακόμα και οι σχολικές εκδρομές έχουν το "κατιτίς" τους, τουλάχιστον είχαν στην εποχή μου. Όταν πιτσιρικάδες θέλαμε να μας πάνε εκδρομή οι δάσκαλοι δεν μαζεύομασταν απλώς και φωνάζαμε "Εκδρομή-Εκδρομή". Εκβιάζαμε, κάναμε καμιά ζημιά (στα πλαίσια της ηλικίας πάντα), αγριεύαμε και λίγο, έπεφτε και κανα μπινελικάκι. Και δεν κερδίζαμε και πάντα. Ενίοτε από το αυτί και στην ταξη, και έλα με τον κηδεμόνα σου. 

Οπως και να έχει πάντως σίγουρα δεν πιάνεις το αγιοτικό. Μια θαυμάσια εικόνα που βλέπω τις σπάνιες φορές που έχω καλά όνειρα είναι το προαύλιο της βουλής να γλιστράει από αίματα και πεσμένες σάρκες, άμορφα κορμιά με στολές μπάτσων και πανάκριβα κοστούμια και στο τέλος οι κατσαρίδες να κληρονομούν την Ελλάδα, να κατακτούν τη δύση και μια Ελληνική αισχρή, τρισάθλια, γλοιώδης και τεμπέλα φυσικά, κατσαρίδα, να προσλαμβάνει για δούλα την Μέρκελ με επταήμερο και εικοσάωρο.

Αυτά. Πίσω στην πραγματικότητα, γιατί έχω να αποχαιρετήσω το σπίτι, το αυτοκίνητο και τη σύνταξη που ποτέ δεν είδα και ποτέ δε θα δώ. 

Να ευχηθώ από τώρα καλό ψόφο σε όλους μας ;Μπα την επόμενη φορά.

2 σχόλια:

Αστερόεσσα είπε...

Ωχ, γιορτάζει σήμερα το παιδί;

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Α,οι μαλάκες γιορτάζουνε κάθε μέρα.