Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2009

Bραβευμένος Ποντικός

Μετα το βραβειο καλύτερης μακρόσυρτης κλανιάς, το βραβείο βρομερότερου ρεψίματος, το βραβείο "Παίζω Τοσκα με ρεψιματα" και ενα σωρό άλλα ο ποντικός εδέχθη και ενα σοβαρό βραβείο (το πρώτο και τελευταίο προφανώς στη ζωή του).

Δραστης του ... απεχθούς εγκλήματος ο συμπαθέστατος Μεταλλαγμένος που τίποτα δεν έδειχνε τι κουμάσι ήτο. Ο Μεταλλαγμένος απειθής εις τα εντολάς των πατέρων του έθνους όχι μόνο συναναστράφηκε τον ρυπαρό ποντικό, όχι μόνο εδιάβασε και εσχολίασε μάλιστα τα απεχθή και αηδιαστικά άρθρα του αλλά σαν να μην έφταναν τούτα όλα, του απέδωσε βραβείον.

Πράττων εν αθωώτητι μεγίστη και μη γνωρίζοντας οτι ο ποντικός όχι απλά θα το πάρει πάνω του αλλα θα πρήξει και όλο τον κόσμο ο δυστυχής μπλόγκερ μου απένειμε το βραβείον Proximidade ή κάπως έτσι


Αντιγράφω κι εγώ όπως όλοι γιατί βαριέμαι.
Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:

«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»

Το απονέμω κι εγώ με τη σειρά μου σε ολους τους Έλληνες μπλογκερς που ουδέποτε προσέφεραν τίποτα μεσα απο το μπλογκ τους παρά μόνο την παρέα και την ... καβλα τους. Γιατί έτσι.

Αν και δεν ξερω γιατι μου το δώκανε αφου τιποτα γοητευτικό δεν έχει το μπλογκ του ρυπαρού ποντικού, αισθάνομαι βαθύτατα συγκινημένος. Σοβαρα ρε ρεμαλια.

Αν καποιος άλλος εκτος απο τον Μεταλλαγμένο με εχει επισης βραβεύσει και δεν το πηρα πρεφα φιλουμπες και ευχαριστω.7 σχόλια:

skouliki είπε...

ρε ποντικι και σεναααααααα

τι τωρα ειμαστε το ιδιοοοοοο

μα ειμαι πιο ομορφη ρε

αντε μπραβο

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Κι εγω ειμαι πιο ασχημος. Οριστε για να μαθεις παλαιοσκωληκα χοχοχο...
Επιπλεον εχω πιο βρωμερο ρεψιμο.

2-1

Lily είπε...

μπράβο βρε και σ'ανωτερα!!!

KitsosMitsos είπε...

Άντε και εις κατώτερα εύχομαι.

Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ είπε...

Πέρασα και ‘γω ως δράστης του απεχθούς εγκλήματος να πράξω τα δέοντα …. με πλήρη επίγνωση της ρύπανσης που θα επακολουθήσει , σου απονέμω ρυπαρέ ποντικέ …. Το βραβείο proximidade … ελπίζοντας στην συνέχιση της ρύπανσης … με ακόμα πιο μακρόσυρτες κλανιές, πιο βρομερά ρεψίματα .. και το βραβείο «παίζω τη κάρμεν και την la traviata μαζί με ρεψίματα»… Συγχαρητήρια !!!

dyosmaraki είπε...

Μισό να σκουπίσω τα ποδαράκια μου στο καινούργιο χαλάκι...Τώρα μπαίνω σε βραβευμένο βλογόσπιτον...
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα Καφροποντικούλη μας....

Ανώνυμος είπε...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片