Σάββατο, 24 Μαΐου 2008

Ηomo Neo Grecus Vrasidicus

Απο φορουμ ψαρεμένο. Ελαφρως "βρασιδοποιημένο" για τις ανάγκες της δημοσίευσης και αφιερωμένο στον φίλο μας τον Νεοέλληνα... (special thanks to consigliere...)

Μια απο τις χαρακτηριστικότερες επίκτητες συνήθειες του Homo NeoGrecus είναι η αδρανής στάση του στα αριστερά των πάσης φύσεως κυλιόμενων κλιμάκων, φράσσοντας την διέλευση των λοιπών δειγματων του είδους. Κατά κάποιους μελετητές αυτή η συνήθεια του γίνεται εν άγνοια της παρακώλυσης που αυτή επιφέρει ενώ κατά άλλους συμβαίνει ηθελημένα.
Οι μελέτες απέδειξαν ότι και τα δύο είναι πιθανά. Ο Homo Neo Grecus χωρίζεται σε τρεις μεγάλες υποκατηγορίες, τον Homo NeoGrecus Xereispoioseimaiegwre, τον Homo NeoGrecus Starchidikus, και τον Homo NeoGrecus Katalathos. Ανάλογα με το δείγμα έχουμε και την ηθελημένη ή μή παρακώλυση.

Το πρώτο είδος θεωρεί υποχρέωσή του να φράξει το δρόμο και υποχρέωση όλων των άλλων να περιμένουν προσευχόμενοι στον ένα και μοναδικό (Αυτόν) καθώς και δοξάζοντας τους θρυλικούς ΕΛ που μας τον έφεραν εδω για να μας διαπαιδαγωγήσει. Το είδος Starchidikus δε δίνει δεκάρα αν νευριαζεις, πονάς, πεθαίνεις, πέθανες, βιάζεσαι. Εφ' όσον αυτός ίσταται επί της κλίμακος εχει εγγεγραμμένες τις όποιες αντιρρήσεις στα (ευμεγέθη εις την φαντασία του) γεννητικά του όργανα. Το δε τρίτο είδος αμα σφίξουνε πολύ οι κώλοι (δηλαδή περιμένει κανας Βρασίδας από πίσω) καθαρίζει με ένα "συγνώμη κύριε ήμουν αφηρημένος/δε σας πρόσεξα/δεν το ήθελα" συνοδευόμενο με ενα μουρμουρητό "αγμσρεμαλκα..."

Τα δείγματα έδειξαν όλα την ίδια συμπεριφορά: Έστω 15 από αυτά ελευθερα στις κυλιόμενες σκάλες. Στα 7/10 των πειραμάτων τα 13 θα προσεγγίσουν την δεξιά πλευρά της κλίμακας είτε απο συναίνεση της λογικής τους, είτε ύστερα από προτροπή του προηχογραφημένου μηνύματος, και τα υπόλοιπα 2 θα μείνουν στα αριστερά αφήνοντας μάλιστα ανάμεσα τους κάποιο κενό το οποίο εικάζεται ότι υπολογίζεται από ανώτερα μαθηματικά και συμπεριλαμβάνει τον αριθμό Φ της Χρυσής Αναλογίας. Στα υπόλοιπα 3/10 των πειραμάτων, η αναλογία είναι 14 στα δεξιά και ένας μόνο στα αριστερά.

Αν κάποιο δείγμα προτρέψει το εκ αριστερών στεκόμενο δείγμα να κάνει κίνηση ομαλά επιταγχυνόμενη προς τα δεξιά, τότε το εγκεφαλογράφημα του δεύτερου δείγματος παρουσιάζει απρόσμενα μεγάλη κίνηση. Ύστερα απο προσεκτική μελέτη του καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η επεξεργασία της πληροφορίας που δέχτηκε είναι κάτι απίστευτα οδυνηρό για αυτό-οπότε και καταλήγει συνήθως να μην κάνει τίποτα εκτός από το να σε κοιτάξει με βλέμμα απλανές και χαοτικό, άλλοτε ίσως και νευριασμένο που του διατάραξες τον όμορφα δομημένο κόσμο του και την πρωινή χειμερία νάρκη του εγκεφάλου του. Φυσικά όπως είπαμε εξαρτάται απο την κατηγοριοποίηση του δείγματος.

Κανείς δεν έχει καταλάβει επακριβώς που οφείλεται αυτή η συνήθεια του NeoGrecus. Η άποψη ότι δεν γνωρίζει τις συνέπειες της πράξης του τείνει να εγκαταλειφθεί μετά από την επανάληψη 22 συνεχόμενων προηχογραφημένων μηνυμάτων στο ίδιο δείγμα το οποίο δεν εγκατέλειψε την θέση του στα αριστερά που με τόσο κόπο και μόχθο είχε εξασφαλίσει.

Η επιστήμη δεν σταματά τις προσπάθειες...

11 σχόλια:

lifewhispers είπε...

καθε φορα, μα καθε φορα που παω αποτις κυλιόμενες, μεχρι τη στιγμη που θα ποδι μου στην κυλιόμενη, ενω μεχρι πριν δευτερολεπτα όλα τα υποκειμενα φαινοταν να διαθετουν την ικανοτητα να κινηθουν με την αναλογη ταχυτητα εξ αριστερων, αυτοματως βρικσεται ενα μαλακοειδες και "κοβει" τη ροη. Και ΜΟΝΟ οταν πατησω εγω το ποδι μου στην αριστερη πλευρα. γαμω το νομο του μερφι.


χεχεχ καλη κυριακη!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Και πολύ καλά θα κάνει η επιστήμη, διότι είμαι σίγουρη πως ψάχνοντας θα ανακαλύψει και τέταρτη μορφή NeoGrecus...
Καλή Κυριακή!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μην ασχολείσαι με τον Νεοέλληνα! Του δίνεις αξία! χεχε

Sally Finkenstein είπε...

Καλέ μου πόντικα,
πιο γρήγορα ανεβαίνεις με τα ποδαράκια!
Αποφεύγεις και το στριμωξίδι.
Μεγάλο πρόβλημα έχω τελευταία, η στρίγγλα, με τα μέσα συγκοινωνίας και το συνωστισμό σε περιορισμένο χώρο, άστα.

skouliki είπε...

ωπαααααα μισο χω παρακωλυθει επειδη δεν εχω πιει ακομα καφε και δεν καταλαβαινω τι διαβαζω λες να ειμαι homo neo grecus ilithious

bagie είπε...

Τι τις θες τις κυλιομενες?πηγαινε απο τις σκαλες γυμναζεις και τα ποδαρακια!!!
Ξωτικα φιλακια!!

winston είπε...

"τον Homo NeoGrecus Xereispoioseimaiegwre, τον Homo NeoGrecus Starchidikus, και τον Homo NeoGrecus Katalathos"

Έχω λιώσει...

karaflokotsifas είπε...

Βρασίδα μου η επιστήμη έχει σηκώσει
τα χέρια εδω και καιρό
Κάποιοι ερασιτέχνες ερευνητές
το ψάχνουν ακόμα άλλα δεν τους βλέπω κι αυτούς για πολύ


καλή βδομαδα φίλε
τσίου!!!

gremiii είπε...

Υπάρχει και το είδος Homo NeoGrecus Gremiiistucus, που πάσχει από το σύνδρομο syggnomonaperasomus και συνηθέστερα χρονίου sfinoputsusbasimatus παρά το καταγεγραμμένο enametruskienamilcus μέγεθός του.
Από δω παν' κι άλλοι.

kwlogria είπε...

Χτύπησες φλέβα λέμε. Όταν κατεβαίνω, βρονάτω τα πόδια μου (αν και ελαφριά σαν γάτα) και συνήθως με ακούν γιατί είναι μοσχάρια και τρομάζουν. Όταν ανεβαίνω, κολλάω στην πλάτη τους και μιλάω δυνατά στο αυτί τους. Πόσο πολύ τους αντιπαθώ και θέλω να τους κλωτσήσω! Μαλάκες τριμάλακες τριτοκοσμικοί καράβλαχοι!

winston είπε...

Καλημέρα!!!
Έχεις πρόσκληση...