Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΛΟΥΚΑ ΓΥΜΝΗ!

Λοιπόν στην Ελλας του 2000 (ενταξει για 8 χρονια δεν θα τα χαλασουμε, ούτε θα μου χαλάσετε εμένα τη φράση) η μαλακία παει σύννεφο όπως και στην Ελλάς του πάντοτε.

Αναλύουμε σήμερα την πραγματική έννοια του σκανδάλου Ζαχόπουλου. Και θέτουμε τα ερωτήματα εις το νοήμον κοινόν μας (και γαμώ τα γλυψίματα, απο δημοσιογράφο το πήρα) για να τα απαντήσει με την λαμπρή αίσθηση καθήκοντος και δικαιοσύνης που το διακρίνει (αυτο το εκλεψα από το Μάκη, τον στρατόκαυλο)

Προέκτασις σκανδάλου Νο(αριθμός, νούμερο, όπως ο Μάκης και ο Θέμος ένα πράγμα) 1 (ένα) :

Πήδαγε ο Ζαχόπουλος ενώ ένα σωρό παλικάρια σαν τα κρύα (ενίοτε και τα χλιαρά) τα νερά μένουνε έρμαια της αγαμίας και της δια της παλινδρομικής κινήσεως της χειρός απότισην φόρου τιμής εις τον άρχοντα των σκελών. Αν είναι δυνατόν κυρίες μου. Ναι σε σας απευθύνομαι. Τα ματάκια τι σας τα έδωσε ο καλός θεούλης; Να κοιτάτε τον άλλον στην τσέπη; Γιατί όποιος πει οτι η πωστηνελένε κάθησε στο Ζαχόπουλο για την εμορφάδα και το αντριλίκι του, να έρθει να τον κεράσω περγαμοντο και γλυκό φυστίκι. Είναι άξιος.
Μα για μια θέση στο δημόσιο κερία μου; Κάθησες άμα λάχει να σου λέει ο ομορφάντρας τούτος πόσο καλά γαμεί; Καλα εχετε καταλάβει εσείς οι γυναίκες πόσο κακό κάνει στην εικόνα σας μια τέτοια; Ήμαρτον κύριε, και θα ξαναμαρτήσω.
Προέκτασις σκανδάλου Νο (τα είπαμε αυτά) 2 (δύο) :

Δε φτάνει που πήδαγε! Ήτονε και παντρεμένος , είχε και παιδιά! Έλα άγιε Πασχάλη μου ένα πράμα... Δηλαδή αν η μία είναι εξαίρεση, έρχεται και η δεύτερη για να παγιωθεί ως κανών! Ρε κορίτσια, τόσοι καλοί οφθαλμίατροι υπάρχουνε.

Προέκτασις σκανδάλου Νο (δοκτωρ Νο) 3 (δεν το γραφω ειναι χυδαία λέξις) :

Δεν έφαγα τίποτα εγώ απο την πίτα. Με πλήγωσε τόσο που μπορώ να στείλω την πλάση σύμπασα να πάει να συνουσιαστεί.
Αντιθέτως λεγεται οτι έφαγαν πολλοί. Λέγεται ότι υπάρχει διαφθορά και έκλυση ηθών και αδιαφάνεια στα υψηλά κλιμάκια. Αλλα αυτό δεν είναι σκάνδαλο.

Αυτό είναι ρουτίνα.

Προέκτασις σκανδάλου Νο (τύχη βουΝο) 4 (τεθθερα στα ιθπανικά) :

Ο Μάκης είναι φτωχός.
Και δεν φιλοτιμήθηκε ένας κερατένιος μπλόγκερ να παρατήσει το γράψιμο και τις μαλακίες και να πάει να προσφέρει κάτι στον αναξιοπαθούντα Ταρζάν.
Και ύστερα λέτε ότι είσαστε και ευαισθητοποιημένοι στα κοινωνικά προβλήματα.
(κάνε πιο κει θα φτύσω)


Φτου σας.

Σε πήρε; Ε, αφου στο είπα. Πως; Ναι ρε φιλε. ΝΑΙ
Και τα σκάνδαλα συνεχίζονται. Θυμάμαι το ανέκδοτο με το μπαρμπούνι και απο που κλάνει. Το νέο ανέκδοτο της αδιάφθορης Ελλαδάρας είναι που έχει τον πούτσο ο αστακός;

Απαντήσεις περιμένω... Αντε θα σας πω την απάντηση στην επόμενη γύρα.Ως συνήθως ο τίτλος ουδεμία σχέση έχει με το κείμενο. Και οποιος ζορίζεται...
Για τη λήξη λίγες διαφημίσεις, γιατί έχουμε ανάγκες για να αγοράσουμε τις μετοχές του μπλόγκ.

3 σχόλια:

jojo είπε...

Που θα πάει, θα πάρω και 'γω μια γραμματεία, ή έστω μια γραμματέα βρε αδερφέ......

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Που εχει τον πουτσο ο αστακος νεε μου;

ioannis-o eksomologitis. είπε...

xe xe xe ... kirie kirie...
dipla stin mesi apo ta paparia tou???