Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2007

ΜΑΡΚΟ, ΜΑΡΚΟ , ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟ

Λοιπον Μάρκο μείναμε απο κουτόχορτο. Θέλω να κανεις μια γύρα στον Πειραιά. Αν πετύχεις εναν τύπο που κανει χοχοχο, αγόρασε λίγο. Και οσο βάζεις τα άρβυλα για να φύγεις άκου και αυτο. Α, παρε και τσιγάρα από το περίπτερο. Με Ολυμπιακός Citibank Visa να πληρώσεις, ακούς; Έχει δώρο ένα παλτό οταν φτασεις τα 40000 ευρώ αγορές.

Την πρώτη φορά ανακοίνωσε ότι μετα το Δου Σου θα υπαρξουνε ανακοινώσεις. Και ανακοίνωσε ότι βάζει το γιό του αντιπρόεδρο... (γελαστε για λίγο , περιμένω). Και τον Ίλια τον πορτοφολά κατι σαν ... δεν ξερω ακριβώς (στείλτε τις απαντήσεις σας με κούριερ, ο ευρών κερδίζει εναν Κοβάσεβιτς). Μετα έκανε χοχοχο, είπε ότι όλα θα πάνε καλά και έφυγε να δει σε βίντεο την εφτάρα από τη Γιουβέντους.

Διαφημιστικό διάλλειμα. Πετράκης και Γιαννάκης παραθέτουν τον νέο ύμνο της σούπερ λιγκ. Στο κλαρίνο ο Θοδωρής Ζαγοράκης και στο ταμείο ο Ντέμης Νικολαϊδης. Συνθέτης Σωκράτης Κόκκαλης.


Τέλος διαφημίσεων , επιστροφή στη ροή των ειδήσεων.

Τις επόμενες μέρες κι ενώ με Γκαλέτι και νερό περνάμε τις μέρες μας, αντε και με καρύκευμα Νούνιες Μούνιες, βάζει τον απαράμμιλο σερ να λεει τα δικά του. "Παμε καλά". "Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους". Κατακαημένε σερ... Και ξαφνικά βρωμάει ποδαρίλα... Μην είναι ο θείος μου ο βλάχος; Μην έπλυνα τα πόδια μου στην κατσαρόλα και βρωμάει το φαγητό; Όοοοοοχι... είναι η βόμβα!!! Ναι έρχεται....

Μην είναι ο Παντιάνι; Μην είναι ο Τόμασον; Μην είναι ο Ροναλντίνιο;


Διακοπή για διαφημίσεις πάνω στην αγωνία σας....Για να εκμεταλλευτούμε τους χορηγούς.
Γλυφιτζούρια "Μη μου πονας τον προεδρα" . Απλώς τα καλύτερα. Παραγωγή Νίκος Αλέφαντος.Τελος διαφημίσεων. Τώρα είστε πλέον προπονητής. Συνεχίζουμε.

Ποιος ειναι άραγες; Ποιος; Και ξαφνικά η ομίχλη ξεκαθαρίζει και κουτσα κούτσα μπαίνει στο πλάνο ο ΦΟΝΙΑΣ. Ο killer, ο καρχαρίας, ο Ζαχαρίας και μια ωραια μουνιτσα. Αφήνουμε τη μουνίτσα για μετα γιατι αξίζει τον κόπο και επικεντρωνόμαστε στον μονόπαντο φονιά. Ω,ναι! Είναι ο Κόβο Νταρκόσεβιτς, σόρι ο Βιτσο Κοβανταρκο, οχι , ο Νταρκο Κοβάσεβιτς!!! ΝΑΙ! Ω, ΝΑΙ ΘΕΪΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!!! Το κανόνι της Σοθιεθαθ (που έπεσε) που σκοράρει κατα βούληση (7 γκολ σε 59 αγώνες) , ο άνθρωπος - γκολ , ο άνθρωπος αστραπή...

Μάρκο φέρε και δυό μπύρες οπως θα γυρνάς από το περίπτερο ρε...

3 σχόλια:

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Σαλτα και πηδου προεδρα... (με χαμογελο παντα).

Ταρταρος είπε...

θες και σχολιο ρε??? Ουρτ!!

Νταρκος και τα μυαλα στα μιξερ!! χοχοχο

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Ντάρκο Θεε , παρε την παε (και τον μπουλο αμα θε...)