Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2007

MΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Ω,μαι γκαντ (σε προφορα Μελίνας). Κατάληψη λέει αναρχικών τοιούτων μετά Cucci και Armani εις ραδιοφωνικόν σταθμόν τινά, ίνα εκφράσωσι την αγανάκτησίν τως προς το αστυνομοκρατούμενον ημών και υμών κράτος και αφόδευσε η Φατμέ εις το Γενή Τζαμί.

Ως γνήσιος και κατασταλαγμένος κάφρος είμαι κατά του αναρχισμού. Φανατικά. Διότι οι αναρχικοί του μπέουλα επιδιώκουν να αντικαταστήσουν τον σοσιαλισμο, φασισμό, καπιταλισμό και καθε είδους -ισμό (και εσμό) με τον δικό τους αναρχισμό (εσμό). Οπότε εκ γενετής είμαι αντίθετος σε τετοιες μαλακίες. Η μόνη μαλακία που προτιμώ είναι η φυσική, η δια της χειρός ηδονή αποκομιζόμενη μεθ' εαυτού. Γι' αυτό με οίκτο ακούω κάτι παιδάκια να μιλάνε για φωτιές μολότωφ και παπαριές τετοιες.

Η μολότωφ έχει ξεπέσει. Από όργανο καταστροφής έγινε παιγνίδι πολιτικής θέλησης , ανώριμων πολιτικά γκαγκάδων με πανάκριβα τι-σερτ... Κερατό μου γμτ... Η βία πρώτη μούρη στα παιγνιδάκια των παιδιών με τα RAV4 και τις BMW, ενώ στην πραγματικότητα αυτοί που θα έπρεπε να σηκωθούνε και να τους γαμήσουνε τα φρέσκα κωλαράκια τους που καταστρέφουνε την περιουσία του απλού κοσμάκη, κάθονται και πεινάνε. Δεν εχω πετύχει εσχάτως κανέναν αναρχικό να είναι διατεθειμένος να παει να ρίξει καμια μολότωφ μούρη σε καναν υπουργό... Ποιος ξέρει γιατί; Να εχουνε δοκιμάσει το πισωκολλητό και να τους έτσουξε; Μάλλον τούτο είναι.

Αν κάτι με κάνει να ξερνάω είναι οι φανατικοί. Και ο εαυτός μου που τους μισει φανατικά. Και ο μόνος μη φανατικός ίσως στον όχλο των -ισμών, ίσως λέω, να ήταν ο Άσιμος. Αλλα αυτός ήτανε μαλάκας, πέθανε, και τον τραγουδάνε κάτι αιώνιοι (λόγω γκαγκαμάρας και όχι πολιτικών πεποιθήσεων) φοιτητές προς αιώνια ξεφτίλα των στίχων του... Κακομοίρη Νικόλα, δεν το ήξερες να αγόραζες μια βίλα στο Κολωνάκι και να τους έγραφες στ' αρχίδια σου.

Τι κάθομαι και γραφω ρε; Τις μαλακίες που σιχαίνομαι;

Αν θέλετε περαιτέρω αναλύσεις να πάτε να συμβουλευτήτε (επι πληρωμή φυσικά) έναν διπλωματούχο αναρχικο-σοσιαλιστή-δημοκράτη-καπιταλιστή-......

Στο επόμενο θα γραψω για αθλητικά και γκόμενες για να μου φύγει η γεύση του εμετού.Σιχτιρ ρε. Τρομπες.

Βρασιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: