Πέμπτη, 19 Απριλίου 2007

OI AΘΛΙΟΙ (Βίκτωρος Μουγκώ)

Η ζωή είναι ωραία. Το είπε και ενας φίλος μου λίγο πριν αυτοκτονήσει ακούγοντας επί τρείς ώρες δηλώσεις του Ρουσσόπουλου. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί και στην φωτιά της πυράς του με χαρά ψήσαμε μπριζόλες , λουκάνικα και λοιπά κρεατικά. Καλά περάσαμε.
Η ζωή είναι ωραία. Σηκώνεσαι χαράματα από το κρεβάτι σου και με ενα δροσερό μπινελίκωμα στο γαμημένο ξυπνητήρι, πλένεσαι (αν θες), ντύνεσαι (αν θες), πίνεις το καφεδάκι σου (αν προλαβαίνεις), και με χαρά και ευεξία ξεκινάς για τη δουλειά σου (θες δε θες). Στο δρόμο ξημερώματα κυκλοφορούν μόνο μαλάκες (εκτός από σενα φυσικά που είσαι απ' ευθείας μετενσάρκωση του Αϋρτον Σένα). Με δροσερά και χαρωπά επίθετα σεξουαλικής προελεύσεως τους στολίζεις και σε στολίζουν για να φτάσεις χαρωπός στη δουλειά σου με μερικά παράσημα παραπάνω.
Η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία εκεί. Οκτώ ώρες στην καλύτερη περίπτωση, και πως τυχαίνει γαμώτο και σαν συναδέλφους έχεις τους κορυφαίους αυνάνες που έχει αναδείξει αυτή η χώρα, με πρωτοστάτη το μεγάλο αφεντικό, που διάλος τον πατέρα του (πάλι). Αφού πήξεις και καταραστείς τους πάντες μέχρι πέμπτη γενεά φτάνει η θρυλική ώρα της αποχώρησης. Χτυπάς χαρωπά την γαμωκάρτα σου στο χαρωπό γαμωρολόι , χαιρετάς χαρωπά τον καραμαλάκα θυρωρό και τους γαμωσυναδέρφους σου και ξεκουμπίζεσαι με μέση ωριαία ταχύτητα ν , όπου ν=θ*μ (θ= θέλω να παω με χίλια, μ= πάλι οι πρωϊνοί μαλάκες πήξανε το δρόμο και δεν κουνάει τίποτα).
Εφτά ώρες μετά είσαι στη γλυκιά θαλπωρή του σπιτιού σου 15 χιλιόμετρα μακρύτερα. Καλα μαλάκας είναι ο κοσμος ρε; Που πανε με τα αμάξια όλοι, και ΠΑΝΤΑ τις ώρες που εσύ έχεις να κάνεις δρομολόγιο; (είπαμε ο εαυτός σου εξαιρείται ως μέλλων σωτήρας της ανθρωπότητας)

Στο σπίτι σε περιμένει το ζεστό (ήταν πριν έξι ώρες) φαγητό και πενήντα τηλεφωνήματα του κάθε παπάρα που θεωρεί υποχρέωσή του να σου υπενθυμίσει ότι πέρασε υπέροχα σήμερα το πρωί (στα στολίδια μου κι εμένα). Ράκος από την κούραση και με πάρκινσον από τα νεύρα πέφτεις να κοιμηθείς γιατί αύριο ξεκινάει άλλη μια υπέροχη μέρα...

Είπαμε...

Η ζωή είναι ωραία....


Αρκεί να είσαι μαλακας.

3 σχόλια:

Άθλιες Κόρες της μάνας φύσης είπε...

Αυτός ο όρος ειναι κατωχηρωμένος απο εμάς.
Λυπάμαι αλλά αθλιότητα μπορείς να αποκτήσεις μόνο απο εμάς και απο ειδική βάφτιση στον ναό της Καφροδίτης.

Βρασίδας ο Κάφρος είπε...

Mα ως γνωστός κάφρος λογοκλοπώ αδιακρίτως...
Η Καφροδίτη ξέρει τον Βρασίδα τον δύτη; :D

Που γράφει η καφροδίτη είπαμε;

Dannossiel είπε...

www.athlieskores.blogspot.com